Кола под наем Летище София

Възможно ли е да взема кола под наем от Летище София?

кола под наем летище софия

Наемането на автомобил под наем от летище София дава страхотно начало на вашето пътуване в България. Наш представител ще ви посрещне на място с всички необходими документи за наем и депозит, както и ключовете на желания рент а кар. Оттам можете да поемете към Варна или Бургас, за да се насладите на лазурното небе и сините вълни или към древния и вечен Пловдив, където да посетите античните крепости или да разпуснете в живописния квартал Капана.

Възможно ли да е наема кола за Гърция от летище София?

Про Рент А Кар предлага евтини коли под наем от летище София за пътуване до Гърция. Компанията има представителство на летище Солун, където наш агент може да съдейства при необходимост. Ако решите да оставите автомобила под наем в Гърция, в този случай се начислява еднократна такса за връщане в размер на 160 евро, която се добавя към общата сума на вашата заявка.

Има ли такса за доставка и връщане на рент а кар от летище София?

Ако намете автомобил от летище София, но желаете да го върнете на друга локация в района на града, допълнителна такса НЕ се начислява. Всички цени и текущи промоции можете да разгледате на нашия сайт.